Singgah Ziarah dan Like FB PAGE kami, POKOK KURMA 'Made In Malaysia'

Hit by Crews

Tuesday, October 15, 2013

AGROFEST Perak 2013 : Baru Tunjuk Muka :-)

Hari ketiga, 30 September 2013 barulah Syful Tamar hadir ke booth. Ini kerana pada 27-29 September 2013 beliau mempunyai komitmen menambah nilai hidup pihak lain dengan menjadi Pengerusi Projek Dana Amal anjuran KN Event bertemakan “Sumbangan Amal BERAS : Sebutir Kasih, Sejuta Sayang” sempena KARNIVAL JUALAN USAHAWAN ONLINE di Angsana Ipoh Mall. Untuk info lanjut berkenaan penglibatan Syful Tamar dalam aktiviti amal ini anda boleh berkunjung ke Klasik Niaga Event.

Salah seorang pengunjung dari Taman Melur, Ipoh yang datang buat kali kedua di booth kami

Pada hari ketiga ini juga sekali lagi Syful Tamar teruja untuk menambah nilai hidup orang ramai di Perak melalui perkongsian beliau tentang penanaman Pokok Tamar (Kurma) di Malaysia atas jemputan Perak.fm untuk ke udara secara langsung. Sesi bual bicara LIVE ON AIR di konti DJ Perak.fm bagi segmen lintas langsung dari AGROFEST Perak 2013 bersiar pada jam 6.00 petang. Alhamdulillah ramai yang bagi maklum balas selepas itu melalui emel, panggilan telefon dan ada yang datang terus ke booth kami bagi mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan Pohon Tamar ini.  :-)
Aktiviti malam - ceramah Ustaz Kazim

Bergambo kenangan. Dari kiri : Tuan Maznan (CEO Biodiversity Resources), Tuan Mustapha Kamal (Chief de Mission), Tuan Amir (Smart Strategies), Syful Tamar dan Tuan Zulkifli (Pengurus Lokasi)


Syful Tamar (ST)
“ISLAMIC BIODIVERSITY TECHNOLOGY”
FB : Pokok Kurma ‘Made In Malaysia’

ST : Besar jasa warga Perak.fm kepada kami dan juga pendengar sepanjang AGROFEST Perak 2013. Hanya Allah yang mampu balas budi kalian.  :-)

No comments: