Singgah Ziarah dan Like FB PAGE kami, POKOK KURMA 'Made In Malaysia'

Hit by Crews

DAYA KHIDMAT LAIN

Selain mempunyai kepakaran dalam pembenihan, penyemaian dan penanaman Pepohon Tamar bagi tujuan PerLANSKAPan, PerLADANGan dan PeWAKAFan, SYFUL TAMAR juga mempelopori kepakaran serta perkhidmatan lain iaitu :

1. 'MAKE OVER' Pepohon Tamar
   
   
   Untuk melihat antara hasil kerja 'make over' Pepohon Tamar, sila klik di sini dan di sini serta di sini.


2. ALIH TANAM Pepohon Tamar



   Untuk melihat antara hasil kerja alih tanam Pepohon Tamar, sila klik di sini.


3. Supplimen Organik Pokok Kurma





4. BestGOAT Susu Kambing Asli Kurma Madu


Susu Kambing dalam pek sachet 21gm ini merupakan amalan harian kami sekeluarga. Untuk si ibu yang sedang hamil dan anak-anak kami yang lain.  :-)

Mengapa pula kami amalkan BestGOAT ini..? Tu haa... Nampak tak, nampak..? Kurma Madu...  :-)  Salah satu keluaran Pokok Kurma kami kan Pokok Kurma Madu. Ngam dah kan..?  :-)


Jika anda juga berhajat memiliki dan mencuba khasiat Susu Kambing Kurma Madu keluaran INTERNATIONAL MEDIK HERBS SALES & MARKETNG ini, kami sedia menjadi pemudahcara kepada hajat berkenaan.


Namun, tidaklah pula kami jamin stoknya sentiasa ada, disebabkan kami pun beli untuk kegunaan sendiri.  :-)

Harganya tu ha, seperti yang tertera pada gambar sudut tepi kotaknya tu; RM48 sekotak bagi Semenanjung dan RM53 bagi Timur Malaysia. Mengandungi 15 paket dalam 1 kotak.  :-)

Dan sebagai tambahnilai hajat pemilikan anda, melalui pemudahcaraan kami, belanja pos adalah PERCUMA..! Ya, PERCUMA..! Penghantaran seluruh Malaysia. Iyeee... Pos PERCUMA, walaupun hanya sekotak.  :-)




5. KERIMO


KERIMO bukannya bau-bauan segar aromaterapi. Juga jauh sama sekali bau-bauan penyah bau badan.
KERIMO merupakan solusi terbaik untuk para petani agar tidak membunuh atau mencederakan haiwan yang tidak senangi seperti babi hutan, monyet dan haiwan ternakan daripada menyelinap masuk atau menghuni ladang, kebun atau dusun pemiliknya. KERIMO juga membantu pemilik atau penghuni kediaman mengelak daripada berhadapan dengan haiwan pembawa penyakit terutamanya tikus setelah ia dinyah keluar. Mudah caraguna. Impak maksima.

Para Hang Kebun TIDAK lagi dihantui igauan kerosakan hasil ladang, kebun dan dusun. Pemilik-pemilik kediaman juga mampu menghela nafas lega setelah TIDAK lagi tinggal bersama dengan sang tikus. . . Cecair KERIMO (500ml) Harga : RM80 Poslaju : tambah RM10 Gel KERIMO (150gm) Harga (2 unit) : RM80 Poslaju : tambah RM10 Gel KERIMO (75gm) Harga (4 unit) : RM80 Poslaju : tambah RM10

KERIMO merupakan sebatian yang diformulakan hampir menyamai bau kencing harimau.

Ianya TIDAK mampu membunuh haiwan-haiwan seperti di atas sebab ianya BUKAN RACUN. Namun, KERIMO sangat berupaya menyah/mengusir tanpa melibatkan sebarang konflik dengan haiwan-haiwan tersebut.

Kini, pemilik ladang Kurma seliaan kami juga tidak perlu lagi risaukan 'singgah ziarah' haiwan-haiwan berkenaan. :-)

Untuk melihat lebih banyak lagi testimoni, sila klik (di sini).

Syukur, kami dipilih Allah sebagai pemudah cara kepada individu dan jemaah yang telah mendasari kepakaran serta perkhidmatan kami.  :-)
   

1 comment:

Salmah Abu Hassan said...

Assalamualaikum. Saya salamh, suami saya omar hamid berminat dgn kerimo. Boleh tuan maklumkan bgmana nak membeli produk kerimo. Terima kasih. 012-3919708 (omar)