Singgah Ziarah dan Like FB PAGE kami, POKOK KURMA 'Made In Malaysia'

Hit by Crews

Tuesday, July 28, 2015

Pemilikan KOMBO KURMA RAYA


Tawaran KOMBO KURMA RAYA telah berakhir pada 10 Syawal 1436 H (26 Julai 2015) tempoh hari. KOMBO KURMA RAYA..? Kami titipkan pencerahannya pada pautan http://syfultamar.blogspot.com/2015/07/kombo-kurma-raya.html.

Tahniah kepada senarai pemilik KOMBO KURMA RAYA, yang dilapangi rezeki seluas-luasnya memiliki 4 item POKOK KURMA ‘Made In Malaysia’ bagi setiap tawaran tersebut :

A. Pemilik Mutlak
1. Cikgu Rakiah, Bota. Peristiwa pemilikan pada pautan http://syfultamar.blogspot.com/2015/07/pemilikan-pertama-kombo-kurma-raya.html.
2. Puan Suhaili, Tronoh. Pemilikan 1 set KOMBO KURMA RAYA di Nurseri Mini Pokok Kurma di Taman Klebang Putra, Chemor pada 8 Syawal 1436 H.
3. Tuan Azman, Semenyih. Pemilikan 3 set KOMBO KURMA RAYA melalui wakil kami di Setapak pada 9 Syawal 1436 H.
4. Puan Intan, Kuala Kangsar. Pemilikan 2 set KOMBO KURMA RAYA melalui misi penghantaran khas di Lembah Kuala Kangsar pada 9 Syawal 1436 H.
5. Cikgu Haizal, Kulim. Pemilikan 2 set KOMBO KURMA RAYA melalui misi penghantaran khas di tol PLUS Kuala Kangsar pada 9 Syawal 1436 H.

B. Pemilik Menunggu (sudah buat bayaran, masih menyusun atur masa dan kaedah pemilikan)
1. Tuan Sharip Ali, Kajang - 2 set KOMBO KURMA RAYA
2. Tuan Fahami, Shah Alam - 1 set KOMBO KURMA RAYA
3. Tuan Mdean Deen, Bera - 3 set KOMBO KURMA RAYA
4. Cik Noor Azwa, Ipoh - 1 set KOMBO KURMA RAYA
5. Tuan Zaidi Salleh, Kulim - 1 set KOMBO KURMA RAYA
6. Tuan Mashaimi Jantan, Tampin - 1 set KOMBO KURMA RAYA
7. Puan Uteh, Kepong - 2 set KOMBO KURMA RAYA

Bagi 5 individu yang telah siap memiliki KOMBO KURMA RAYA, kami ucapkan tahniah seadanya. Moga kesinambungan POKOK KURMA ‘Made In Malaysia’ yang sihat dan segar bugar ketika bertukar tangan daripada kami, menviralkan kesuburan berganda-ganda tatkala dialih tanam ke lokasi tanaman sekalian anda. smile emoticon

Bagi 7 individu yang sedang siap siaga dalam pemilikan KOMBO KURMA RAYA, tahniah juga kami ucapkan bagi mengiringi keputusan anda mengambil peluang memiliki POKOK KURMA ‘Made In Malaysia’ premium pada harga minimum. smile emoticon


Syful Tamar (ST)
POKOK KURMA ‘Made In Malaysia’
http://syfultamar.blogspot.com/

ST : Oh, ya..! Nurseri Mini Pokok Kurma kami telah beroperasi seperti biasa pada 6 Syawal 1436 H selepas bercuti raya sejak minggu terakhir Ramadhan 1436 H. Tapi macam sebelum-sebelum ini juga, mohon hubungi kami terlebih dahulu sebelum singgah ziarah, kot-kot kami tiada di lokasi. smile emoticon
 — feeling happy atPOKOK KURMA 'Made In Malaysia'.

No comments: