Singgah Ziarah dan Like FB PAGE kami, POKOK KURMA 'Made In Malaysia'

Hit by Crews

Sunday, November 9, 2014

Pokok Kurma Ajwah Mentor


24 Oktober 2014 - Kami berbesar hati menjadi pemudahcara (dengan izin-Nya) kepada hajat Puan Anim Abu, pemilik empayar AgroExt SuperBio (Baja Biorganik), yang menghadiahkan Pokok Kurma Ajwah buat Mentor Kejayaan kesayangan ramai, Tuan Haji Dr Azizan Osman (DAO) sempena Tahun Baru 1436 H. Hajat tersebut disempurnakan di The Mines, Seri Kembangan sempena Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan (IMKK) baru-baru ini.

Tidak dapat dinafikan, tempoh 'seperguruan' dengan DAO menjadi batu asas kepada pencapaian Puan Anim Abu ketika ini. Malah, Puan Anim Abu semakin berkemampuan untuk meneroka potensi diri dengan lebih jitu lagi, melalui 'resipi' luar biasa BAJA SENTAP ANIM. Juga tidak ketinggalan, 'berderetan anak didik' yang lain turut terkesima dengan 'lakaran peta kejayaan' DAO dalam setiap seminar anjuran Richworks Group Of Companies.

Ironinya, sepanjang perkenalan, kami hanya berpeluang berjumpa sekali sahaja dengan Puan Anim dan suami, Tuan Rahim Ab Rahman serta anak-anak, yang sama-sama beraspirasi dalam kategori 'Hang Kebun dan Changkholnya'. Walaupun hanya sekali, tiada batasan di antara kami dalam tautan ukhuwwah sesama insan. Teknologi alam maya kan ada.. 

Bilakah gamaknya, dapat berjumpa lagi dengan 2 individu hebat ini, Puan Anim dan Tuan Rahim ya..?


Syful Tamar (ST)
POKOK KURMA 'Made In Malaysia'
http://syfultamar.blogspot.com/

ST : Detik-detik pertemuan kami diabadikan pada pautan berikut -http://syfultamar.blogspot.com/2014/03/pertemuan-sentap-dan-tamar.html

No comments: