Singgah Ziarah dan Like FB PAGE kami, POKOK KURMA 'Made In Malaysia'

Hit by Crews

Sunday, November 8, 2015

Ikhtiar Selit Hajat 22


Allahuakhbar... Merujuk kepada tawaran yang kami buka untuk penyertaan PROJEK WAKAF POKOK KURMA 'Made In Malaysia' di Masjid Sultan Azlan Shah (MSAS), Ipoh bagi Laman Kurma MSAS Fasa 2 dalam pautan http://syfultamar.blogspot.my/2015/10/derap-mula-fasa-2.html pada 28 Oktober lepas, buat makluman anda kini, penyertaan wakaf tersebut telah ditutup.

Sejak dibuka tawaran wakaf tersebut, sehingga malamtadi kami disantuni panggilan telefon dan kemasukan mesej di SMS serta WhatsApp oleh individu-individu yang berhajat menyertai PROJEK WAKAF POKOK KURMA 'Made In Malaysia' di MSAS.

Pokok Kurma yang diperlukan bagi perlaksanaan Laman Kurma MSAS Fasa 2 hanya sebanyak 21 pokok sahaja. Namun kini, sudah ada 22 pokok.

Pewakaf Pokok Kurma ke-22 itu mohon sangat-sangat agar dilestarikan juga penanaman Pokok Kurma ke-22 di Laman Kurma MSAS, walaupun kami maklumi kepada beliau, yang kami akan bawa tanam Pokok Kurma wakaf itu ke lokasi Penerima Manfaat lain kelak.

Hmmm.. tidak mengapa, kami akan cuba sedaya mampu memenuhi hajat pewakaf tersebut dengan mencari ikhtiar dan solusi bagi menempatkan Pokok Kurma ke-22 itu.

Kepada Dermawan Wakaf yang lain, kami tutup sudah tau PROJEK WAKAF POKOK KURMA 'Made In Malaysia' di MSAS. Jangan 'request' dah ya. Kita buka untuk lokasi Penerima Manfaat lain pula pada minggu hadapan. 👍🏻😃🌴Syful Tamar (ST)
🌴POKOK KURMA 'Made In Malaysia'🌴
http://syfultamar.blogspot.com/
0195709334

HK : Syukur, sahutan dan sambutan kali ini adalah sama 'hangat' seperti Fasa 1 sebelum ini. 👍🏻🌴😄Perlestarian Laman Kurma MSAS Fasa 1 boleh ditekuni pada pautan http://syfultamar.blogspot.my/2015/10/syok-berhujan.html
 — feeling Syukur atPOKOK KURMA 'Made In Malaysia'.

No comments: