Singgah Ziarah dan Like FB PAGE kami, POKOK KURMA 'Made In Malaysia'

Hit by Crews

Friday, September 19, 2014

Supplimen, Bukan Baja


17 September 2014 - Cik Azwa Hashimhash merupakan pengguna baja organik yang diformulakan oleh kami pada 2010 yang pada masa itu masih dalam peringkat PERCUBAAN.

Walaupun hanya percubaan, dengan izin-Nya, berjaya juga membuakkan hasil kesemua pokok dan tanaman di sekitar rumah beliau di Kampung Melayu, Ipoh. Yang takjubnya, beberapa pokok buah yang tak pernah mengeluarkan apa-apa hasil sebelum itu, tiba-tiba sahaja memproduktivitikan hasil tanpa henti hingga kini. 

Apa yang menariknya pula, Cik Azwa hanya membuat sekali sahaja pemilikan dengan pembungkusan pada masa itu hanya dalam botol mineral togel tanpa label. 

Kini setelah baja organik tersebut kami kemaskini dengan hanya berstatus supplimen, bukan lagi baja, diperkasakan dengan hanya 5 nutrien sunnah, dan dibotol serta dilabelkan cantik-cantik, Cik Azwa memilikinya buat kali kedua selepas 4 tahun berlalu.

Cuma kini didatangkan dalam edisi lengkap, berbanding pada 2010 hanya peringkat percubaan. 

Moga penggunaan supplimen BIO ORGANIK itu mendatangkan kesinambungan manfaat yang berterusan kepada beliau. 

Syful Tamar (ST)
POKOK KURMA 'Made In Malaysia'
http://syfultamar.blogspot.com/

ST : Bagi pencerahan lanjut tentang kefungsian Supplimen BIO ORGANIK, sila klik http://syfultamar.blogspot.com/p/daya-khidmat-lain.html

No comments: