Singgah Ziarah dan Like FB PAGE kami, POKOK KURMA 'Made In Malaysia'

Hit by Crews

Tuesday, December 23, 2014

Singgah Diskusi di Jawi


17 Disember 2014 - Selepas membantu Tuan Mohd Noor dalam pemilikan Pepohon Tamar di Padang Serai, kami singgah ke Institut Latihan Kecemerlangan MARA (ILKM), Jawi. Kedatangan kali ini turut disertai Abah, anak-anak dan adik bongsu kami.

Sekali lagi kami disambut dengan layanan 'Supreme VIP' oleh Pengarahnya, Puan Norhuda Binti Abd. Razak (berbaju kurung), sama seperti lawatan pertama sebelum ini. Menaiki kenderaan khas pelawat, kami dibawa meninjau mengelilingi perlanskapan di tanah seluas kira-kira 80 ekar ILKM Jawi.

Kunjungan kami kali ini turut membincangkan tentang tautan kerjasama terbaru pada Januari 2015 bersama ILKM Jawi. Juga menunaikan hajat Puan Norhuda dan seorang warga kerja ILKM Jawi dalam pemilikan 2 Pokok Kurma Madu, 1 Pokok Kurma Shafawi, 1 Pokok Kurma Safia dan 500ml Supplimen BIO ORGANIK.

Terima kasih sekali lagi Puan Norhuda dan keseluruhan tenaga kerja ILKM Jawi. Insha Allah, bersua lagi kita Januari depan. 


Syful Tamar (ST)
POKOK KURMA 'Made In Malaysia'
http://syfultamar.blogspot.com/

ST : Pautan berikut merupakan detik kunjungan pertama kami di ILKM Jawi - http://syfultamar.blogspot.com/2014/11/gem-of-jungle.html

No comments: